tirsdag 9. juni 2009

Mötley Crüe i Bergen

Band: Mötley Crüe
Support: Audrey Horne og Hardcore Superstar
Dato: 8. juni 2009
Sted: Bergenshallen

Sommerens andre konsert er overstått, fortsatt med hørselen i god behold. Denne gangen var det Mötley Crüe - også gamle 80-tallshelter. Som nevnt i innlegget om Whitesnake konserten fikk jeg ene albumet deres til jul i 1989... Men det er ikke å stikke under en stol at jeg nok har hørt mindre på Mötley Crüe enn Whitesnake oppigjennom tidene.

Hva kan jeg si om konserten? Vel, det begynte med at jeg fant ut at jeg skulle ta meg en tur på do før det ble altfor mye folk. Og hva skjer? Jo, skiltingen var littegranne klønete, så plutselig var jeg på vei et sted hvor det stod skiltet med "Mötley Crüe dressing room". Hadde nok fortsatt hvis ikke jeg hadde blitt stoppet av en vakt, ja... *fnis* Og så var det veldig festlig å se på alle folkene - alt fra emo'er til gamlinger...

Oppvarming nr. 1 var Audrey Horne. Har hørt en del på dem, og jeg synes det var veldig bra. De fikk ikke spille så lenge, og går derfor gjerne på konsert med dem igjen. Nr. 2 var Hardcore Superstar. Aldri hørt om i forkant, og var ikke det helt store i mine ører.

Så var det Mötley Crüe sin tur. Det må innrømmes at det var litt festlig å se de gamle mennene på scenen. Gitaristen er 58 år og beveger seg omtrent like bra som Ozzy, de andre er heldigvis littegranne mer mobile. Det var storskjermer med bilder av halvnakne damer, det ble drukket Jägermeister og øl på scenen, gitarsolo, tights, sminke og høyt hår.... Skikkelig rock'n roll! Gode, gamle schlägere som perler på en snor var det og. Kameraet var som vanlig med, og mens det pleier ta dårlige bilder var de denne gangen ekstremt dårlige... Øverst pludrer Tommy Lee med publikum, oppe til venstre er det Nikki Sixx sin tur.

Alt i alt en helt grei opplevelse. Men vil for øvrig anbefale boken "The Dirt" som er Mötley Crües biografi. Tror det er interessant lesing enten man er fan eller ikke...

I morgen er det godeste herr Springsteen sin tur til å underholde meg...

1 kommentar:

  1. Sjansen for å kunne gå på konsert med Audrey Horne i framtida er vel litt større enn andre artistar. Eg er med dersom eg kan iallefall.

    Ser ut som været skal bli rimleg ok til konserten ikveld og :)

    SvarSlett