søndag 28. juni 2009

Jeg har fått award!!!

Jepp - that's right. Jeg har fått en award. Er ikke hver dag det skjer gitt! Fikk den av Petronella her om dagen. Og jeg ble faktisk litt glad! For det er godt å se at folk faktisk synes det er litt kjekt å besøke bloggen min. Så tusen takk, Petronella!!

Må jo selvsagt sende den videre. Kunne sendt den til maaaange, men nøyer meg med et par stykker....
Torill - har utrolig mye fine bilder på bloggen sin, både med og uten fiklerier. Jeg har jammen santen mye å lære! Men bør vel kanskje begynne med et skikkelig fotoredigeringsprogram...

Anna-Maylen - min gode venninne som har rømt fra Bergen. SAVNER DEG, SNUPPA! Fordelen er at da har jeg noen å besøke når jeg vil vekk fra byen... Er superimponert over alt denne damen får tid til å produsere i tillegg til å være mamma til 3, ha to hunder, mann, hus osv osv. Bloggen blir ikke oppdatert altfor ofte, men når den blir det er det til gjengjeld med myyyyye på en gang!

Lene - årsaken til at jeg begynte å blogge. Og til at jeg begynte å strikke. Eller gjenopptok får jeg vel heller si.... Hekling har jeg drevet med av og på lenge, men var i en av-periode der også da jeg fikk inspirasjonen igjen. Vi må få tatt oss en fototur en dag før ferien begynner!!

1 kommentar:

  1. Åååååå, min første award!! Tusen takk altså! Det var koselig!! :) Legger den inn på bloggen min imorgen for nå er det tv og strikketid. Har forresten en overraskelse til deg når jeg kommer til Bergen. (ikke noe sånn stort altså, men en liten koselig en.. hihi)

    SvarSlett