søndag 24. mai 2009

Lukt via PC?

Jeg skulle veldig gjerne ønske at noen kunne finne på en fiffig mulighet for å dele lukter via PC. Da helst de gode luktene, som f.eks. den deilige duften av liljekonvall... Var ute og plukket en stor bukett sammen med mamma i dag, og kjente lukten av dem omtrent før jeg så dem. Deilig!

Var en tur i byen i går, og måtte forevige hvordan det er å stå under en svær gullregn som det er mange av i Byparken. Våren er jaggu deilig!


De siste årene har et annet tegn på at sommeren er på vei vært alle konsertene som arrangeres. I år er intet unntak. Min konsertsommer begynner med Whitesnake. De følges tett (hvis jeg får fingeren ut - har ikke kjøpt billett ennå) av Mötley Crüe (med Audrey Horne som support - yay!) i Bergenshallen, Springsteen på Koengen, Metallica i Spektrum og til slutt Depeche Mode på Koengen. Gleder meg masse! Og håper samtidig på at Rammstein snart beveger seg retning Norge igjen - store deler av Europa får besøk i november/desember og krysser fingrene for Norge over nyttår.....

2 kommentarer:

  1. Skulle så absolutt likt å kjent lukta gjennom pc'en og, er faktisk ikkje sikker på kva liljekonvall luktar...

    Så det er gullregn det treet der heiter :D Måtte ta bilete av det i helga eg og :)

    Flotte bilete her nok ein gong :)

    SvarSlett
  2. Har lest at noen har jobbet med å utvikle DVD-filmer med "luktspor". En skal da kunne bruke en spiller som sprer lukt ut i rommet mens en ser filmen. Ikke noe særlig dersom en ser en grøsser eller CSI, men du får tipse dem om blomsterlukt. ;o)

    Som vanlig er det fine bilder.

    Våren er herlig!!!
    Spesielt når eksamen er overstått. :D

    SvarSlett