torsdag 11. oktober 2007

Har blitt tagget.... *sukk*

Det måtte jo bare skje... Har blitt tagget av Lene. Det måtte jo bare skje før eller siden. Har utsatt det lenge nok, så........ Ja. Og det er søren ikke lett!
Det skal visst skje på følgende måte:

1. Linkt til den som har tagget deg.
2. Fortell 7 sannheter om deg selv, litt forskjellig og litt rart.
3. Tagg 7 personer i slutten av blogginnlegget.
4. Legg en melding i bloggen deres og gi beskjed om at de er blitt tagget.

Her er 7 sannheter om meg selv:
1. Ryktene vil ha det til at jeg sover i de merkeligste stillinger..... Jeg får ikke så veldig mye av det med meg siden jeg.... ja.... sover. Det hender riktignok at jeg våkner med vondt nakke/skuldre, men det hender vel de fleste en gang i blant? Men det kan nok være noe i det - våkner også med de merkeligste frisyrer - kanskje det har en sammenheng? Min venninne Ingrid synes er festlig å dokumentere disse snodige frisyrene når vi er på ferie sammen. Gjenstår å se om Lene synes det er like festlig! *s*
2. Har aldri vært allverdens opptatt av sminke - klarer fint å gå hjemmefra med kun fuktighetskrem i ansiktet. Men prøv ikke å få meg ut av huset uten å ha fikset på frisyren! Shampoo og hårvoks er mine beste venner, ref. punkt 1....
3. Har vært radiokjendis! Liker å kalle det det ihvertfall, sannheten er vel ganske annerledes... Pappa og storesøster jobbet i Radio Arna en gang på.... 80-tallet? Og jeg synes det var stas å få være med. Hadde til og med et eget program en gang hvor jeg naturlig nok spilte rockemusikk.... Radiokanalen er nedlagt for lenge siden såvidt jeg vet. Tror ikke vi hadde allverdens lyttere bortsett fra når det var radiobingo.....
4. De fleste som kjenner meg vet vel at Metallica er mine store helter på musikkfronten, at rock i diverse former er favorittsjangeren og at jeg reiste helt til Gøteborg alene for å se Rammstein på deres siste konsert på Reise Reise turneen sommeren 2005. Men var det noen som visste at CD-samlingen også inneholder bl.a. Boyzone, Backstreet Boys og New Kids on the Block? Sistnevnte har jeg til og med på vinyl og VHS. Stas!
5. Digger å lese. Spesielt krimbøker. Men er også tilhenger av smusslitteratur i form av sladderblader. Men når jeg skal ut på reise, da er Cosmopolitan et must. Woman, New Woman, Glamour etc funker også fint, men helst de britiske utgavene. De norske kan ikke måle seg! Man lærer så mangt fra å lese blader. Jeg mener - visste du f.eks. at Gail Porter har alopecia? at 30 minutter med sex hver dag gir deg et lengre liv? at Jon Bon Jovi er med i reklame for den nye mannelukten RSVP fra Kenneth Cole? at i gamle Grekenland var små peniser ettertraktet? Nei, var det ikke det jeg visste.....
6. Synes enkelte ekle ting kan være ganske fascinerende. Sykehusprogrammer på TV med visning av operasjoner, blod og gørr er egentlig helt OK!
7. Har bodd i Edinburgh, Skottland i 3 år i forbindelse med studier. Knakende flott by, og hadde nok takket ja på flekken hvis muligheten til å flytte dit åpnet seg.... I mellomtiden får jeg klare meg med en og annen ferietur bort dit!

That's it! Satt jaggu langt inne, altså.......

Som Lene er jeg ny i bloggeverden, og kjenner bare to bloggere i tillegg til henne. Den ene er fru Turøy som allerede har vært tagget, den andre er fru Pallesen. Så beklager, Anna-Maylén - du kan herved anse deg selv som tagget!!!

2 kommentarer:

  1. Er litt kjip med denne taggingen jeg. Har blitt tagget noen ganger, men gidder aldri å skrive noe. Så kjedelig er jeg :)

    SvarSlett