søndag 12. juli 2009

Endelig litt produksjon!!

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg så kjøpte jeg garn og pinner da jeg var på Kongsvinger i sommer. Hadde lenge hatt lyst til å prøve Bris, og på Kongsvinger fikk jeg tak i det. Vel, her er resultatet! 1 stk sjal med mønster fra Dalegarn hefte 206-03, 6 nøster Bris og pinne 5,5. Det er vel egentlig littegranne mindre enn jeg ønsket, men går man tom for garn så går man tom for garn.

Dette var mitt første møte med hullmønster!!! Både i form av økningen på midten av sjalet, men også langs kanten rundt. Jada, jeg vet at det ikke er noen heksekunst, men det er greit å prøve seg på noe med bare litt hullmønster før man kaster seg ut i større prosjekter. Men nå vet jeg at det ikke er noe å grue seg til!

I følge oppskriften skulle det være heklekant på to av sidene. Derfor har jeg også utelatt heklekanten rundt ettersom den strengt tatt ikke "trengs".

Relativt fornøyd med resultatet, sjalet har blitt mykt og deilig! Nå har jeg ihvertfall noe som kan varme meg på skuldrene på kalde dager på jobben (som det er mange av, selv midt på sommeren...).

6 kommentarer:

 1. Nydelig sjal. Flott farge!:)
  Ha en fortsatt super sommer

  SvarSlett
 2. Eg syns det blei skikkeleg flott eg :)

  Men kor stort blei det sidan du skulle likt det var litt større?

  SvarSlett
 3. Øøøøhm... I følge linjalen er det ca. 140 cm i øverste kant og ca. 60 fra toppen og ned i spissen. Men det funker nok fint likevel, vil også kunne brukes som "skjerf" til vinteren. Og kan lage et enda større når jeg setter i gang med garnet jeg fikk av deg! *s*

  SvarSlett
 4. Lekkert, lekkert! Gratulerer med nytt sjal.

  SvarSlett
 5. Så fint det ble!! Brisgarnet er veldig deilig å strikke med.. Hva er neste strikkeprosjekt da? Som vi skal kose oss med på cafe? GLEDER MEG! :) Alltid høydepunktet på turene mine til Bergen. Deg, strikking og te. Kan det bli bedre?? :)

  SvarSlett