torsdag 16. juli 2009

En liten tur til Oslo

Frøknen har vært en liten tur til Oslo i forbindelse med jobb. Gadd ikke leke så mye turist, men måtte selvsagt ta en titt på det berømmelige operahuset ettersom jeg ikke har giddet tidligere. Det lignet liksom litt på en litt avansert snøhule.... Knipset noen bilder som ikke ble noe bra, men det kan nå sees hva jeg mener med snøhule...

Måtte selvsagt shoppe litt da jeg var i Oslo. Takket være Kristin som tipset meg om butikken Designtorgets to butikker i Oslo ble det litt småting... Kjøpte bl.a. lommebok, ny toalettmappe siden den andre var på god vei til å falle fra hverandre, en liten notisbok og denne koppen. I mitt forsøk på å bli litt mer positiv er dette herved utnevnt til min nye frokost te kopp! Det jeg har brukt som en asjett er vel egentlig et lokk, men fant ut at det er ikke bare greit til å holde på varmen og holde ubåter ute, men også til asjett til å legge f.eks. teposer på...

Måtte selvsagt inn på garnbutikker mens jeg var der og. Kan jo hende de har noe jeg ikke har sett før! Men det var ikke tilfellet... Endte opp med totalt 6 nøster Paris i lilla, turkis og svart som det skal bli kjøkkenhåndkler og grytekluter til meg selv av (har laget mange før, men gitt vekk alle), samt at jeg supplerte litt på KnitPicks'ene mine. Strikket nesten ferdig et håndkle mens jeg stirret apatisk på TV'en på hotellet på kveldene! Kjekt med litt fargerikt innslag på kjøkkenet.

Turens høydepunkt var egentlig å komme hjem. For jeg kom nemlig hjem til mine første modne egendyrkede jordbær!!! Bare 4 stykker så langt, men det er flere på vei. Smakte selvsagt fortreffelig selv om de var pittelittegranne sure.... Venter i spenning på resten!

7 kommentarer:

 1. Kjekt å være på farten, og veldig kjekt å komme hemmatt!
  Stilig kopp :-)
  Og jordbær i egen hage... *sukk* Nyyyyt!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Operaen i Oslo er spesiell men kul på sin måte, men ser at dei kunne godt rydda meir i vatnet rundt...

  Koppen var veldig kul, ser stor og god ut :) Likte skriften på den :)

  Knall kjøkkenhanddukar gjer seg jo alltids og jordbær frå eigne plantar står det respekt av :D

  SvarSlett
 3. Kjempekul kopp - og jordbærene (vel det røde..) ser veldig sommerlig og godt ut!

  SvarSlett
 4. og jeg er strålende fornøyd med flise dekorasjonen du kjøpte for meg :-)

  SvarSlett
 5. Ser da ut for at den Osloturen ble temmelig vellykket okkesom ;-)

  Blomsterbildene dine er virkelig flotte - Jeg liket at du har fått til så klare nærbilder av blomstene. (Må nok ha meg helt nytt kamera selv, om jeg skal klare det samme).

  Ha en fortsatt fin sommeruke :-)

  SvarSlett
 6. Shopping er alltid kjekt!!! De jordbærene må du gjerne ta med deg på jobb, om du har problemer med å blir kvitt de =0)

  SvarSlett
 7. Det var ein flott frokost-tekopp! Operataket er fint å gå tur på, men det er praktisk å ha med solbriller dersom det er fint ver:)

  SvarSlett