mandag 22. desember 2008

Endelig!

Endelig har jeg fått overrakt babygave til lille Milli som kom til verden på FN dagen. Gaven i sin helhet består av to smekker heklet i Drops Muskat. Må si at jeg DIGGER den mørkeste av fargene! Tror jeg må lage noe til meg selv i den en gang.... De er kanskje litt store, men unger er jo kjent for å vokse..... Jakken og booteesee er strikket i Lanett, og blekkspruten er strikket i noe bomullsgarn som jeg ikke husker hva heter. Håper og tror mor ble fornøyd på datters vegne!

5 kommentarer:

 1. høyrt nokon reaksjon no då? Syns alt blei skikkeleg stilig iallefall :)

  SvarSlett
 2. Du altså, sånne booties... Det står øverst på ønskelisten! Bare så du vet det :) Victoria har stukket av med blekkspruten... Makan til unge! Hun digget den skikkelig og spurte om jeg kunne lage i flere farger. Men jeg klarer jo ikke sånt. Så der har du et par oppdrag hvis du skulle kjede deg ;)
  Skal blogge litt igjen jeg også bare jeg finner igjen kameraet.. Hmmm, ligger i bilen tror jeg.
  Kos deg videre i jula da, my dear.
  Stoooor klem!

  SvarSlett
 3. Det var ei flott gåve!

  Håper du har ei fin jul!

  SvarSlett
 4. Reaksjonen fra mor var positiv! Booteesene er muligens litt små allerede, men mor mente det skulle gå greit i noen uker.

  Flere blekkspruter kan nok ordnes, gudene vet at jeg har nok tid nå som jeg er sykemeldt... Ønsker småfrøknen noen spesielle farger eller kan jeg velge selv??? Har forresten bare 9 ruter igjen på teppet!!!!

  SvarSlett
 5. For noen herlige plagg du har laga!! :) De lillafargene var utrolig fine. Smart med hekla smekke :) Det har jeg ikke prøvd enda.

  Må kikke litt rundt på bloggen din. Et nytt bekjentskap for meg. Ser du tar mye flotte bilder også! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett