søndag 30. november 2008

Rund dag

Venninnen min Ingrid hadde rund dag på fredag som var. Som seg hør og bør ble dette feiret, men ettersom jeg trodde at det ikke skulle feires (ettersom at hun hadde truet med det) var jeg bortreist og kom hjem veldig sent på kvelden og gikk glipp av festlighetene... I steden har jeg vært på en liten visitt i dag, og overrakte gaven som bl.a. bestod av dette hjemmelagde skjerfet. Skjerfet er rettstrikket i Kitten Mohair fra Sandnes Garn, pynten er heklet i samme garn. Synes det ble ganske fint selv, og når mottaker også ble fornøyd ble jeg enda mer fornøyd....

Har ellers satt i gang med heklet babyteppe til Anna-Maylens baby. Det er forsåvidt bestilt og derfor ikke noe å holde hemmelig, men farger er foreløpig ukjent for mottaker (bortsett fra at det IKKE er kjønnsnøytralt. Også som bestilt.....). Har også vært i London med Lene siden sist. Rapport med bilder kommer, men har vært opptatt med å hvile kroppen (5 dager med sightseeing og shopping kombinert med dårlig seng er SLITSOMT) samt med to besøk i dag, så har foreløpig ikke hatt tid. Men den som venter på noe godt osv... Nå er det sengetid!

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se ferdig resultat av teppet altså!! Og hvilke farger du har valgt :) Er jo jente, men det er jo litt forskjellige farger å velge mellom :)

    SvarSlett
  2. Jeg har valgt 3 jentefarger og en nøytral.... *glis* Tror og håper det blir fint når alt blir satt sammen og montert, men har foreløpig bare laget 5 lapper. Av noen og 30.... Men klarer jeg gjennomsnittlig 1 per dag går det jo fort!

    SvarSlett