søndag 30. september 2012

Klar for høsten med Still Light!

Ja, det kom en liten
bris da jeg stod
modell, derav det
noe fluffy håret...
Endelig var Still Light'en ferdig!!! Har ikke strikket den mindre enn nesten to ganger - første gangen viste det seg da jeg var ferdig med hele bolen at jeg hadde fått to forskjellige innfarginger (dog merket med samme nr) der jeg hadde bestilt garnet. Ergo måtte hele skiten rekkes opp igjen... Fikk penger igjen, så det er jo greit, men det er jo surt å måtte rekke opp en svær tunika der bare ermer og lommer mangler! Menmen. Det tar jo heller ikke mindre tid når man driver med flytting og sånt oppi det hele - da blir det ikke allverdens tid til strikking. Men nå som jeg har kommet inn i ny heim har jeg endelig hatt tid til å gjøre den ferdig, og det i grevens tid til høstens kalde temperaturer.
Denne er strikket i Drops Baby Merino i en dyp lilla farge på pinne 3,5. Brukte vel omtrentlig 12,5 nøster tror jeg. Jeg strikket str M som i utgangspunktet vanligvis er altfor lite for meg, men med tykkere garn og pinner enn i originaloppskriften funket det finfint. Og så prøvde jeg selvsagt underveis - det er det som er så genialt med å strikke ovenifra-og-ned!
Er superfornøyd med resultatet, synes den sitter som et skudd kroppen inni tatt i betrakning *fnis* og kommer nok til å bli mye brukt fremover. Og det kan jo også nevnes at dette garnet er ganske "snilt" når det kommer til kløing også på min sensitive hud!

Hva som er neste prosjekt sa du? Tja... Har en jakke i sikte, men tror kanskje armene mine skal få hvile litt - de er litt sliten om dagene kjenner jeg. Kanskje jeg kan prøve å hekle litt? Hmmm...

4 kommentarer:

  1. Knallfin! Nydelig! :-D den blir nok god utover høst og vinter ja:)
    Den ligger i køen min og, men det er såå tungt å komme i gang!

    SvarSlett
  2. Næh! Så mye hadde jeg aldri orket å strikke om igjen. Da hadde jeg heller påstått at den var designet sånn. Men flott ble den jo. Ikke slit ut armene. Hekling er supert hvis man må hvile strikkemusklene. Jeg hr heklet trekk til alt som finnes i huset etter mitt opphold. Jeg lurer litt på om ikke boksen med kattemat hadde blitt finere med et heklet trekk også. ;) Ha en fortreffelig søndag.

    SvarSlett
  3. Den blei sinnsjukt fin. Rålekker farge og du kledde den skikkeleg og :)

    SvarSlett