mandag 2. mai 2011

Enda en ferdig genser!

Jeg har strikket genser igjen! Denne gangen fant jeg gratisoppskrift med navnet $5 in Paris og litt garn i stashet i kisten min. Kjøpte nemlig en del nøster jeansblå Muskat (farge 36) på salg for det som begynner å bli leeeenge siden, og supplerte med rustrødt (farge 21) nå i vinter. Husker ikke hvor mange nøster jeg hadde av noen av dem, så hvor mye jeg har brukt vites ikke. Joda, jeg kan sikkert veie genseren, men har den da på i skivende stund... ;-) Men det jeg vet er at jeg har brukt pinne 4 på ribbestrikken og 4,5 på resten.
Ihvertfall ble genseren påbegynt i februar og ferdigstilt i går kveld - da har den også ligget litt urørt i perioder pga andre prosjekter. Så det har gått relativt (for meg) fort å få den ferdig.

Superfornøyd med resultatet, tror den kommer til å bli mye brukt i løpet av sommeren! (jepp, bilder med dårlig fargegjengivelse igjen, men gir da et inntrykk.)

5 kommentarer:

 1. Den ble jo kjempefint!! Også så mye fint garn du har fått tak i:-) Mink hørtes jo veldig spennende ut!!

  SvarSlett
 2. Så søt! En hvit blomst på så er 17mai antrekket klart ;) *♥*

  SvarSlett
 3. Stilig sak!! Og garn ja, kjenner igjen utvalget;-D

  SvarSlett
 4. Den ble kjempefin ! Jeg har vært og handlet garn til babyteppet :)

  SvarSlett
 5. hehe ja det er kanskje litt for lite til å henges opp som lysekrone hvertfall, men jeg ser for meg å bare putte en liten minilyslenke inni så ville det nok blitt ganske dekorativt :) *♥*

  SvarSlett