lørdag 4. desember 2010

Jeg har syndet.....

Det siste året har jeg slitt med senebetennelser i begge albuene som kommer og går. Periodevis har jeg derfor hatt selvpålagt håndarbeidsforbud. Og det har jeg hatt lenge nå - faktisk helt siden siste babypledd ble ferdig...
Men tidlig i sommer begynte jeg på en juleløper som foreldrene mine skulle få. Den skulle egentlig være mye lengre enn den ble, men det satte armene en effektiv stopper for da de begynte å trøble seg igjen. Fant likevel ut at jeg måtte gjøre ferdig den tredje mønsterrapporten og avslutte, for ellers ville det utvilsomt blitt en irriterende ufo.... Så da trosset jeg håndarbeidsforbudet og ferdigstilte prosjektet. Det ble overlevert foredrene mine da de kom hjem fra sin tradisjonelle førjulstur østover forrige helg - den lå på kjøkkenbenken med en rød julestjerne innkjøpt for anledningen pent plassert oppå.... Det viser seg i ettertid at jeg visstnok har laget noe lignende til dem før, men pytt.
Oppskriften er fra et Sandnes hefte - tema 20, modell 10. Garnet er Mandarin heklegarn farge 4228 (skikkelig julerød...) og heklenål 1,5. Ettersom at løperen ble myyye mindre enn planlagt sitter jeg igjen med masse rødt heklegarn, men det skal nok bli brukt når armene er erklært 100% frisk igjen.
Og nei, armene ble ikke verre av denne lille stunden med hekling, men har bestemt meg for å ikke ta noen sjanser...

3 kommentarer:

 1. Hei. Så hyggelig at du la igjen en kommentar hos meg og at du vil bli med på Giborten min. :) N¨fnt jeg jo bloggen din også og her har jeg kost meg en stund nå. Koselig å lese. ha en flott uke.

  SvarSlett
 2. Godt armane ikkje tok skade av siste innspurten og at løparen ikkje blei er irriterande ufo... Den blei som forventa kjempefin!! :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin løper. Du er flink!

  Det var bra du ble ferdig med den, frustrerende å ikke få fullført slike prosjekter.

  Veronica

  SvarSlett