fredag 19. november 2010

På reise igjen

Har vært ute på tur igjen! Denne gangen gikk turen til København. Aldri vært der før, så da Ann-Christin og Sissel inviterte meg med kunne jeg jo ikke akkurat si nei....
Det må sies at timingen for turen på en måte var pittelittegranne dårlig. Tivoli var nemlig stengt, og åpnet igjen ca. en uke etter at vi var der med skikkelig julemarked og greier. Tror det kunne vært ganske fint å få med seg. Ikke det, var nok av andre butikker å gå i...... De holdt også på å sette opp boder og sånt i Nyhavn, så det var liksom et litt "work in progress" område som sikkert uansett gjør mer inntrykk om sommeren. Men bortsett fra det var det en veldig fin by! Av en eller annen merkelig grunn innbilte jeg meg at sentrumskjernen var større enn den var, men det er jo ikke første gangen jeg har tenkt det når jeg har vært utenlands....
Det ble mye vandring mens vi var der - både i form av shopping og sightseeing. Og her er et knippe av opplevelsene:
Vi begynner øverst til venstre og beveger oss videre med klokken:
-Inni Rundetårn. Litt paradoksalt at man må innendørs for å finne en bakke.... ;-)
-Drinkene våre i Icebar som de hadde på hotellet. Servert i glass av is, selvsagt. Kult konsept, dog litt kaldt på beina (på kroppen fikk vi poncho). Kjentes veeeeldig mildt og fint å komme ut i 10 grader og regn etterpå - nesten litt syden! :-)
-Muffins pent utstilt på Illum. De var dyre. 25 DKK per stykk. Nei, jeg kjøpte ikke.
-Flotte høstfarger i Kongens Have!
-En klassisk Margarita på Hard Rock Café er aldri feil.....
-Litt ekstra pampering på hotellet er alltid stas! Prøvde riktignok ikke innholdet, men likevel. Pent og delikat var det, og fortjente å bli knipset bilde av.

3 kommentarer:

 1. Lengter bare skikkelig til København når jeg ser disse fine bildene! Ser ut som en helt fabelaktig tur *♥*

  SvarSlett
 2. Turen blei ein suksess sjølv om det ikkje fekk med dykk Tivoli, men som vi alltid har sagt: Må ha grunnar til å komma tilbake :)

  Muffinsane fekk meg på tanken at det er på høg tid med frukost no...

  SvarSlett
 3. Du er ikke den eneste som trodde sentrum skulle være større. Samtidig sitter jeg igjen med følelsen av at vi kanskje ikke så alt som kunne sees? Men som Lene sier: Da har vi en grunn til å komme tilbake! Men neste gang blir det på våren eller sensommeren. Gosj.. Snart en mnd siden vi var der allerede!

  SvarSlett