søndag 6. desember 2009

Et lite snev av julestemning?


Herved gjør jeg et forsøk på å skape litt julestemning i bloggen! Bildet over ble knipset på Gjøvik tirsdag formiddag. Var på tur med jobben, og så dessverre bare innsiden av en konferansesal.... Kanskje like greit ettersom at det i Bergen var mange plussgrader og oppholdsvær da jeg dro og jeg følgelig stilte i Adidas sko fordi jeg ikke tenkte på at i andre deler av landet kan det faktisk være annet vær. Det å bevege seg på isen bort til bussen var en risikosport.....

Neste forsøk på å få julestemning var årets julekakebaking hos Lene. En glitrende ide vi kom på i fjor og som umiddelbart ble utnevnt til ny tradisjon. Kakesortene har vi imidlertid ikke tradisjon på - det er litt sånn "bla i bøker og julehefter og se hva som roper til oss". Så da ble årets utvalg kardemommebiscotti, havremakroner med rosier, karamellsnitter, jødekaker og en hel kakemanndyrehage. Og noe jeg ikke kan avsløre siden Lene har konkurranse i bloggen sin..... Resultatet ble superbra om jeg skal si det selv, og vi gjenoppdaget hvor knakende god vi er på praktisk teamarbeid. Tror jammen santen det må føres på CV'en! *fnis*


Julekakene og gavelappene er på plass, nå mangler bare gavene å feste gavelappene på så er jeg klar for jul - med eller uten julestemning!

3 kommentarer:

 1. Her var det julestemning. Morsom kakeform, den elgen.

  SvarSlett
 2. Slik det var på Gjøvik forrige tysdag vil eg har her i bergen og, det hjelpe for min del iallefall.

  Ellers må eg takka for ein flott og effektiv julebakstdag :) No har vi gjordt det to gongar, så då er det tradisjon blitt :) Så får vi sjå kva kakemann formar som ropar til meg iløpet av 2010 :)

  SvarSlett
 3. Var i hvert fall mer julestemning over været i Gjøvik enn i Bergen. Vi får håpe det blir litt ekte vinter til julaften! :o)

  Godt jobbet med julebaksten. Kjekt med tradisjoner. :o)

  Håper du får en god jul, og at du finner litt julestemning i tide til julaften. ;o)

  SvarSlett