tirsdag 21. april 2009

Hun som samler på vårtegn....

Jepp - det er meg! Jeg er ikke noe vintermenneske, så når vårtegnene kommer er de hjertelig velkommen! Dagens vårtegn var karser som har såvidt begynt å springe ut. Måtte selvsagt plukke med meg noen, de står nå i et glass på altanbordet mitt og ser riktig så vårlige ut! Ble inspirert og ryddet litt der ute og gjorde altankassene klar for planting av nytt - synes det er littegranne tidlig enda med veldig kalde netter, men om et par uker er de nok fulle av liv!

Og så har jeg produsert sokker! Hun som hater sokkestrikking har strikket to par.... Fantastisk! Riktignok samme mønster, Circle Socks, men forskjellig garn. Husker ikke hva garnet på de til venstre heter, men de til høyre er Drops Fabel. Husker ikke pinnestørrelse heller - er en stund siden de var ferdig.....

Ellers holder jeg på med et evighetsprosjekt i form av heklede lapper, og en hemmelighet...

3 kommentarer:

 1. Eg har ikkje fått pakka fram møblane på balkongen min endå, og du er alt godt i gong med å setja våren på møblane dine :) Våren er vidunderleg :)

  Sokkane har eg sett at er veldig fine. Bestemt deg for å behalda dei eller gje vekk no då?

  SvarSlett
 2. Oooooh, I don't know. De er vel egetlig litt små til meg... Får se om noen fortjener dem! Eller trenger...

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Fine sokker du strikker. Jeg har kun strikket ett par sokker i hele mitt liv, i håndarbeidstimene på skolen. (Ja, og så noen sokker og tøfler til BabyBorn, men det teller ikke helt.)
  Jeg sier til meg selv at jeg ikke KAN strikke sokker. Men jeg må vel prøve før jeg vet det? Hmmm...
  Ha en fin, fin dag!

  SvarSlett