tirsdag 5. februar 2013

Årets første plagg!

Jaggu er det lenge siden bloggen ble oppdatert... Strikkingen har ligget litt brakk i lange perioder, og når jeg plutselig begynte å trene to ganger i uken forsvant det plutselig litt strikketid, samt at jeg i tillegg hadde sånn gangsperr enkelte dager at jeg ikke klarte holde i strikketøyet... *ler* Ja, og så har jeg strikket bl.a. en hals og noen votter innimellom som jeg rett og slett har glemt å ta bilde av, så de får komme en annen dag. Kamera har nemlig også fått ligge i fred i lang tid - kan knapt huske sist jeg var ute på fotosafari, kanskje det blir lettere å komme seg ut på sånt når våren kommer?

Uansett - her er årets første plagg! Dette er en Paulie - siden oppskriften er ovenifraogned har jeg selvsagt tilpasset etterhvert for å få den slik jeg vil ha den. Den er strikket på pinne 3,5, og garnet er Pickles Baby Merino i fargene Lava og Gråstein. Gleder meg til å ta den i bruk i morgen!

Hva som er neste på pinnene? Vel, blir vel noen babygaver. Ja, og så har jeg garn liggende til en genser, må bare bestemme meg for hvilken... :-)

4 kommentarer:

 1. Kjempefin! Strikka du med enkel eller dobbel tråd? Og kor mykje garn brukte du..?

  SvarSlett
  Svar
  1. Enkel tråd. Hvor mye garn? Tja... Godt spørsmål. En rask tur ut på kjøkkenvekten sier at den veier 511 gram med knapper, og det kan stemme med de 10 magebåndene jeg fant liggende. :-) Det bør sies at jeg ruver litt i terrenget ettersom jeg er 1.80 høy og ikke av de smaleste...

   Slett
 2. Så lekker Paulien din ble.
  Jeg har også strikket den, men i andre farger......og den brukes flittig.
  Elsker den jakken.

  SvarSlett