mandag 2. mai 2011

Garnkjøp på strikketreff

I helgen har jeg vært "dagpasient" på strikketreff som fant sted på Clarion Hotell Bergen Airport, og lørdagen var det diverse butikker som hadde salgsboder. Fikk svidd av noen hundrelapper, og tenkte jeg skulle vise frem fangsten (fargene er ikke kjempebra gjengitt, men gir et visst inntrykk...):
Øverst til venstre - en 500 grams spole og to 50 grams nøster av typen Shetland Soft i fargene Petunia og Atlanterhav, begge fra Malsen og Mor.
Øverst til høyre - to hesper Jaipur Silkfino i farge 150 som er en herlig miks av gulorange til dyp rød med alle sjateringene i mellom. Kjøpt hos Annes Garn og Broderi.
Nederst - to nøster med mink-garn. Yes, mink. Det mykeste, deiligste garnet jeg har kjent på ever!!!! Sitter stadig og koser med det, og det kommer nok til å bli et skjerf av det tilslutt. Kjøpt hos Pinnsvin Design.

Strikketreffet kan vel ikke karakteriseres som annet enn en stor suksess! Var en smule spent og nervøs i forkant ettersom at jeg ikke kjente noen av de andre deltakerne. Men nervøsiteten var ubegrunnet, det var jo bare en stor gjeng med superhyggelige folk med. Så en stor takk til både arrangør og deltakere for at dere var med på å gi meg en super opplevelse som absolutt gav mersmak!

1 kommentar:

  1. Takk for sist, det var kjempehyggelig.
    Det ble med rosa mink hjem til meg ;-DD

    SvarSlett