søndag 21. september 2008

Nøstebarnpledd

Da jeg var på Kongsvinger i sommer gikk jeg raskt tom for strikkeprosjekt. Planen var å kjøpe nytt prosjekt mens jeg var der, men så langt kom jeg aldri.... Vertinne Anna-Maylén spurte nemlig pent om jeg hadde lyst til å strikke litt på Nøstebarn pledd hun hadde begynt på til babyen som er på vei. Snill som jeg er sa jeg selvsagt ja, og da hun spurte om jeg hadde lyst til å ta det med hjem og strikke ferdig var jeg ikke vanskelig å be.....

Det har tatt litt tid å strikke ferdig, grunnen er at innimellom har jeg holdt på med andre prosjekter også. Og nei, de er ikke lagt ut her enten fordi de ikke er ferdig, eller fordi de skal være gaver og er ikke overrakt ennå. Pleddet ble stort og godt, og jeg tror nok at knotten skal holde seg god og varm etter ankomsten.

Nå venter vi bare på å få vite om babyen som er på vei blir gutt eller jente slik at vi kan produsere ikke-kjønnsnøytrale gaver.... :-)

4 kommentarer:

 1. Se der ja :) Og snart kan det reise tilbake til Kongsvinger :)
  Det blei skikkeleg svært, ser jo ut som terassepledd :)

  SvarSlett
 2. Ble en bra size, ja. For lite til en voksen, men kan utvilsomt brukes som sånn fang-pledd en litt kjølig vårkveld på terrassen...

  SvarSlett
 3. Ååååå så fint!! :) jeg skal brodere en kant rundt så det får litt mer farge. Tusen hjertelig takk snuppa! Det er fadderen sin det gitt!

  SvarSlett
 4. Ja, synes pliktene begynner tidligere og tidligere.... *ler*

  SvarSlett