torsdag 16. februar 2012

Olive tok en øks?

Dette er tittelen på en bok av Minette Walters som jeg har tenkt at jeg må lese på nytt helt siden jeg begynte å strikke Olive.... Har jeg lest boken enda? Nei... Men strikkeoppskriften er lest og genseren ferdig!
Den er strikket i Shetland Soft fra Malsen og Mor i fargene petunia og atlanterhav som ble kjøpt da jeg var på strikketreff i fjor. Snart er det strikketreff igjen - tro hva jeg kommer hjem med da? Uansett - garnet ble kjøpt med Olive (Ravelry-link) i tankene, og det ble da genser tilslutt! Strikket på pinne 4 (3 på rillene), og ettersom at garnet er relativt tynt brukte jeg ikke allverdens. 350 gram kanskje? Har glemt å veie den... Har brukt den to ganger allerede, og den er veldig deilig og varm! Men må ha langarmet genser e.l. under siden jeg er allergisk mot ull... Akkja.
Det siste bildet har overhodet ingen ting med Olive å gjøre - tok det bare med for å være ekkel (og fordi jeg hadde ikke flere brukbare bilder av Oliven...) og fordi det aldri er for tidlig å glede seg til sommeren... Det er fra stranden på Sentosa Island utenfor Singapore. Hadde selvsagt ikke badetøy med, men fikk da dyppet tærne!

2 kommentarer:

  1. Den ble så fiiin. Kanskje jeg skal prøve meg på en sånn gitt... Gleder meg til å få besøk av deg ikveld :)

    SvarSlett