søndag 7. februar 2010

Litt av hva jeg har holdt på med i det siste....

La oss begynne med blodappelsiner. Jepp, blodappelsiner. Jeg er nemlig oppvokst med at det er nettopp det det heter, og ikke rød appelsin som det nå står på lappen på nettet. Så jeg kaller det blodappelsin. Husker da jeg var liten, hvor stas jeg synes det var - jo rødere appelsinen var jo festligere! Så jeg fikk et lite flashback til barndommen da jeg skar opp den første og spiste. Måtte selvsagt fotograferes..... De er for øvrig supergode - friske og veeeeldig røde. STAS!!!

Depeche Mode var i Bergen 29. januar. De skulle ha vært her i fjor sommer, men ble utsatt pga Dave Gahans kreftdiagnose. Men nå er han på beina igjen, og de kom til Vestlandshallen istedenfor Koengen. Like greit, kaldt som det var... Har aldri vært megasvær fan, men det var en supergod konsert med utrolig kult show på storskjerm i bakgrunnen. Absolutt verd å vente på til tross for endring av konsertlokale!

Bildet med broen er utsikt fra jobblokalene i Trondheim. Dårlig bildekvalitet, men litt pent likevel!

Utsikt fra fly har jeg sett mye av i det siste. Drittvær på bakken er mye penere når man ser det ovenfra! Når man såvidt får en liten måne med og må man vel være fornøyd?

Har aldri vært noe stor fan av badekar, men det er deilig med et varmt bad når det er grisekaldt ute. Har derfor vært på Lush og shoppet boblebiter til bruk i hotellrommets badekar. De gir et fjell av bobler, og lukter knallgodt! Kan virkelig anbefales.

Anbefaling nr 2 fra Trondheim er middag på Bryggen Asian Cooking. Retten på bildet heter Murgh Ketchumbar. Som navnet på restauranten tilsier er maten asiatisk, og inkluderer også et stort utvalg sushi for de som liker det.

Det siste bildet er en av gjestene på fuglebrettet i hagen hos foreldrene mine. Det pleier å komme en stor flokk til omtrent samme tid hver dag, og mange av dem har pleid å overnatte i rhododendronen i hagen. Småfugler er koselig!

Er for øvrig fortsatt ute av stand til å strikke. Det nærmeste jeg kommer garnnøster om dagene er å kline litt med andre sine. Ja, og så kjøpte jeg et nøste koksgrå Fabel for å bruke til å fikse et par hull i en strikkejakke. De verste strikkeabstinensene har heldigvis gitt seg nå, men håper likevel jeg kommer i gang igjen snart...

2 kommentarer:

 1. Som alltid, mangen flotte bilete :)

  Kva boblebiter er best då, du har vel prøvd alle snart :)

  Konserten hadde eg glatt tatt i reprise utan 90% av publikum. Då hadde jo eg og kunne fått sett skikkeleg. Ikkje lenge til neste konsert for deg no :)

  Pip'en var KJEMPESØT :D

  Eg ventar på garn til å strikka selbuvottar til deg :) Reknar med det er Regina Silk du vurderar til denslags?

  SvarSlett
 2. Tenkte heller på sånne Twilight votter i garn fra Pickles. Vil ha TJUKKE votter, for tynne har jeg heklet selv. Men jeg er jo ikke akkurat rask i avtrekkeren.....

  SvarSlett