fredag 1. januar 2010

Jeg hater stilongs!!!!!!

Jepp - that's right! Det og strømpebukser. Spiller ingen rolle hva de er laget av, begge deler er som å gå med tvangstrøye. Hvis det i tillegg er et snev av ull i - ja, da blir jeg umulig å ha med å gjøre, for da klør det i tillegg. Men jeg går med det. Når jeg må. Og det har blitt litt av det i det siste.

Som da jeg var ute og tok noen vinterbilder her om dagen. Ettersom jeg gikk i samme strøket som i fjor og året før ble det nok ikke det helt revolusjonerende. Det har kommet en ny busk her og der vi jeg tro, men ellers er omgivelsene stort sett de samme....
At der er ganske pent ute når snøen ligger der og det er godt under null grader og stjerneklart er ikke å stikke under en stol. At jeg gruer meg til snøen skal regne vekk er en helt annen historie. Men at det skal skye over akkurat på nyttårsaften når det ikke bare er fullmåne men også delvis måneformørkelse - ja det er rett og slett frekt!!!! Prøvde å ta bilder, men de ble ikke mye bra gitt der gitt, så dokumentasjon legges ikke ut her.

Siden kamera og stativ likevel var fremme i går tok jeg tradisjon tro et par fyrverkeribilder rundt midnatt. Utrolig at folk gidder å brenne opp tusenlapper på den måten, men skal vel ikke klage for hvis ikke folk gjorde det samt å ha det festlig med å putte fyrverkeri i postkasser for å sprenge dem og sånt så hadde jo ikke jeg hatt noe å ta bilde av.
Så med bilde knipset ut at kjøkkenvinduet og bilde av månen knipset i dag (riktigok uten måneformørkelse, men også uten skyer....) vil jeg ønske alle et

Riktig godt nytt år!!!

5 kommentarer:

 1. Kom tilfeldig innom din blogg. Og ble sittende å se en masse fine bilder. Og innom heklingen din, som var det jeg søkte. Jeg elsker alle ullplagg så plages ikke av kløe eller annet ubehag i denne kulda.Godt nyttår.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder!

  Ønsker deg et heidundrende godt 2010 - med eller uten strømpebukse ;-)
  Og god bedring i armen!

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Som alltid vennen, du tek forrykande flotte bilete :) Ein ting skal Bergen ha når det er flott vintervær, sola når fram. Her kjem ikkje sola over fjellkanten før i byrjinga av februar.

  Godt nyttår :) Snart er alt som normalt att -> mildare, regn, snøfritt, jobb, strikkeklubb og morgonte :D

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommetar hos meg!

  Du har tatt mange fine bilder selv :) Var innom deg i stad og lurte på om jeg skulle kommentere -så lot jeg være - men nå kom jeg tilbake en gang til, denne gangen med noen ord. Det er jo alltid koselig å få respons ;)

  Har forresten en mann som stadig tar bilder av månen og stjernehimmelen - hobbyastronom, vet du...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Godt nytt år!
  Jeg er enig med deg i at stilongs og strømpebukse ikke er et favorittplagg. Men det er nå engang slik da at begge deler er en nødvendighet enkelte ganger.
  Så lekre bilder du tar! Rett og slett nydelige.
  Du lager også mye lekre strikke- og hekleting. Jeg har sett bloggen din før, men ikke tatt mot til meg til å skrive. Før nå.
  Gleder meg til å se flere bilder tatt av deg.

  SvarSlett