fredag 11. september 2009

Endelig noe produksjon!!!

Her er det endelig noe dokumentasjon på at det har foregått noe på strikkefronten i det siste. Det går veldig mye opp og ned hvor mye jeg faktisk strikker, men har da klart å ferdigstille noe. Bl.a. håndkler. Tidligere i sommer kjøpte jeg masser av Paris på salg for å lage håndkler til meg selv. Disse er ferdig for leeenge siden, og har i tillegg laget en liten stabel som skal brukes til julegaver. Farmor fikk noen av meg i fjor, og de falt sånn i smak at hun har hintet om å få flere. Selvsagt skal hun få det!!!

I tillegg har jeg strikket et par sokker. Har holdt på med dem litt sånn innimellom og ble endelig ferdig i går. Mønsteret heter Spiral Eyelet Sock. Fikk to nøster petrolfarget Arwetta i posten fra søte snille Anna-Maylén, og det måtte jo brukes! Mønsteret for sokk nr 1 så godt inni fingrene at når rekkefølgen på ting skulle byttes for å lage hullene i sokk nr 2 motsatt vei ble det forvirring i heimen..... *ler* Men det gikk bra til slutt! Strikket på pinne 2,5, og godt fornøyd med både garn og valg av mønster.

Fargene på prosjektene var dessverre vanskelig å få riktig gjengitt - sånn er det når det er pissvær, skumring hele dagen ute, dunkel lampebelysning inne osv. Menmen - man ser jo ihvertfall hva det er!

3 kommentarer:

 1. Sokkane blei skikkeleg kule, håpar eg får tatt på dei ein dag (du det høyres suspekt ut) slik at eg får vita litt meir om Arwetta :)

  Ho bestemor vert nok nøgd den 24. desember 2009 :D

  SvarSlett
 2. Flotte håndkler og sokker. Har produsert en del kluter av Paris som jeg har tenkt å gi bort i julegaver.
  HA en god helg!

  SvarSlett
 3. Der var de ja! :) Jeg har jo nå vært så heldig å se sokkene i action - altså på foten, og nå skal jeg sette igang med et par selv :)

  SvarSlett