tirsdag 4. august 2009

Jaaaaaah, jeg strikker!!!!

OK, så har jeg vært dårlig på bloggoppdatering i sommer. Og SPESIELT på håndarbeidsfronten - er ikke mye ferdigprodusert jeg har vist frem, gitt. Det er ikke det at jeg ikke strikker/hekler i det hele tatt, for det gjør jeg. Men er ikke superinspirert om dagene, og da går det litt i rykk og napp - gjerne bare noen pinner og så vekk med det. Litt nakke/skulderproblemer skal også få ta sin del av skylden. Men noe foregår det likevel, og her er en liten oppdatering.

Holder fortsatt på med håndklestrikking. Kjøpte jo garn på salg i Oslo og ble raskt ferdig med et i ganske mørk lilla Paris. Nærmer meg også slutten på det turkise som kan sees her. Har laget mange av disse før - enkle og fine med oppskrift fra Garnstudio. Kjøpte også noe jeansblå Muskat på salget, men er ikke helt enig med meg selv om hva jeg skal bruke det til enda. Har en ide, men er flink til å ombestemme meg....

Grunnen til at jeg ikke er ferdig med håndklene ennå er at jeg har et prosjekt til på pinnene - bilde kan sees nedenfor. Det skal bli et Swiss Cheese Scarf og strikkes i Jaipur Silk Fino fra BC Garn. ....Garnet er 100% morbærsilke og fantastisk mykt og deilig, og har den mest fantastiske dype lillafargen!!!! Fargen kommer ikke skikkelig frem på bildet mitt, men bildet på linken er ganske bra. Strevde litt i begynnelsen med å strikke første pinne etter å ha lagt opp nye masker, men det gikk myyyye lettere når jeg fikk kjøpt meg en ny pinne som var litt spissere enn den butte metallpinnen jeg begynte med. Begynner å nærme meg halvveis, og tror det skal bli veldig bra. Skal passe på å blogge det ferdige resultatet når jeg kommer så langt.

3 kommentarer:

 1. Hei! Er på en runde og kikker på (for meg) nye blogger. Takk for titten, her var det mange fine blomsterbilder.
  (Fant deg gjennom Hobbyboden.)

  SvarSlett
 2. Det silkegarnet trur eg eg og må spandere på meg noko i, det var fantastisk deileg å ta på. Skjerfet ditt vert anvendeleg til tusen, kvardags som til fint :)

  Handdukar veit eg du er dyktig på :)

  SvarSlett
 3. Se her var det jo oppdatert :) Lenge siden jeg har vært innom nå. Du tar jo så fine bilder *sukk*

  SvarSlett