søndag 8. mars 2009

PC'en min er død!

*snufs* Og døde PC'er betyr dårlig med bloggoppdateringer.... Men i dag misbruker jeg foreldrene mine sin, så da blir det først en liten sånn samlegreie med noen bilder.

Jeg har flere ganger vist bilder av solnedgangen som sett fra altanen min. Men fra altanen min kan det være pent også om vinteren... Natt til 13. februar snødde det masse, og dette bildet er tatt litt ut på formiddagen. En knallfin vinterdag i Bergen!!!!
Samme dagen fant jeg og Lene ut at vi skulle dra på fotosafari i byen. Ble ikke knipset så veldig mye bilder for min egen del, vi var litt skuffet over at snøen allerede da vi kom oss dit vi skulle (Nordnesparken) hadde blåst av trærne... Men det var nok av snø på bakken!Sist men ikke minst - det er lenge siden jeg har vist bilde av min samboer Pingu her inne. Han satt og poserte så fint i buret sitt her en dag, og fortjener å komme med i bloggen igjen....

3 kommentarer:

 1. Og vintaren er vekke... :( Den var jo så fin iår.

  Men PC'en er på bedringens veg sant?

  SvarSlett
 2. Håper da virkelig det. Den er hos legen for resuscitering, tenkte jeg skulle prøve å sjekke i dag om det er noe fremgang å spore...

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke lite imponert over bloggaktiviteten din!

  Med all den aktiviteten som har vært på bloggen din, er du nok "tilgitt" mindre aktivitet en periode.

  Håpe PC'en snart er frisk uansett.
  Vet alt om datatrøbbel... :(

  Nå begynner jeg å få alt på plass på PC-en min igjen, så kanskje det kan bli oppdatering av min blogg etterhvert også... (flau...)

  SvarSlett