søndag 8. juni 2008

Lørdagstur til Nubben

Dro opp i hagen til mine foreldre på lørdag for å sløve på en solseng, trøtt etter blåturen kvelden før. Presterte etter noen timer å uttale at jeg svettet, hvorpå Pappas respons var at jeg fikk gå på Nubben og bade. Mitt svar var at greit, hvis han ble med. Til min store forbauselse svarte han ja - det var jo ikke helt med i beregningen! Men sier man A må man si B, så vi pakket ned drikke, håndklær og badetøy og satte i vei. Nubbevannet ligger vel på Landåsfjellet. Tror jeg. Og det er rimelig bratt bakke hele veien opp. Men ganske idyllisk når du først kommer dit!Så det ble da bading - jeg var uti to ganger og pappa en gang, og det var ganske så deilig. Og tatt i betraktning at jeg er pyyyyyyse hva bading angår er det ikke ille!

Ettersom at turen ikke var planlagt hadde jeg selvsagt ikke med kamera, men var lur nok til å kidnappe moderen sitt på vei ut døren slik at jeg fikk knipset et par bilder. Øverst er Nubbevannet fra Baunehytten, deretter et nærbilde av noe siv og vannliljer. Ulriksmasten er knipset på vei ned, og skogen likeså. Alt knipset med mammas kompakte digitalkamera.

8 kommentarer:

 1. Ups. Du må passe munnen din :)

  Det det ser jo ut til å være en kos tur det der. Er det en lysløype jeg skuer i bakgrunnen?

  SvarSlett
 2. Jepp. Lysløype hele veien. Lurer på om den ikke ender ved Montana eller noe....

  SvarSlett
 3. Det området der er helt ukjent for meg. Tror jeg må ta meg en tur en dag været sammarbeider :)

  SvarSlett
 4. Blir gjerne med, vi får prøve å luske med oss Lene og...

  SvarSlett
 5. Hun er som regel ikke så tungbedt :)

  SvarSlett
 6. Høres ut som om du har hatt en flott helg. :)

  Årets første badetur? Jeg er imponert! :D

  Som vanlig fine bilder.

  SvarSlett
 7. Eg er alltid med på tur :D

  Såg skikkeleg flott ut der oppe på Nubbevatnet, er med ein dag været er meir samarbeidvillig som Oddis seie :) Just say when :D

  SvarSlett
 8. Prøver igjen, fikk ikke lagt igjen kommentar hos deg sist jeg prøvde. Er imponert over alle de flotte naturbildene du tar!

  SvarSlett