mandag 5. mai 2008

Begivenhetsrik helg!

Får vel med en gang advare om mye tekst og lite bilder i dette innlegget. For helgen HAR virkelig vært begivenhetsrik!!!!! Og dessverre er ikke alt dokumentert i form av bilder....

Den begynte allerede fredag med middag på Harbour sammen med Lene. Kooooste meg med nachosene deres - standard menyvalg når jeg spiser der.

Etter det var det tid for konsert. Southside Johnny & the Asbury Jukes var i Bergen i forbindelse med Bergenfest, og spilte på Ricks både fredag og lørdag. Gikk med moder, fader og storesøster, og må ærlig innrømme at en stund var jeg nok den yngste i rommet.... Det kom et par andre som ihvertfall så relativt unge ut etterhvert. Southside Johnny har en enorm liste med album bak seg, og må ærlig innrømme at det albumet jeg kjenner best er Better Days som inneholder både låter og vokalhjelp fra bl.a. Bruce Springsteen, Little Steven og Jon Bon Jovi. Var derfor lykkelig når de spilte tittelsporet derfra. "Walk away Rene" var en høydare, så var også "I don't want to go home". Men savnet "Having a Party". Konserten svingte skikkelig, og jeg kom hjem med et snev av øresus som jo hører med. Bilder foreligger ikke, men BTs omtale med bilder kan leses her.

Lørdag var været knall, og jeg satt litt i hagen hos de gamle et par timer med mitt nye strikketøy. Deretter var det klart for helgens andre konsert sammen med Lene og Veronica - Tom McRae and the Hotel Cafè Tour. Et interessant konsept med 6 forskjellige artister som spiller litt av sine egne låter, samt korer litt for hverandre. Med unntak av Tom McRae som jeg aldri har hørt noe musikk av før, hadde aldri hørt om noen av de andre. Ble imidlertid positivt overrasket over et par av dem, og alle hadde humor som også gjorde konserten enda bedre. Artistene var som følger: Tom McRae, Greg Laswell, Jim Bianco, Cary Brothers, Brian Wright og Catherine Feeny. Bilde kan sees i Lenes blogg.

Søndag var også en knall dag værmessig, og satt igjen et par timer i hagen hos de gamle. Deilig med litt sol på en kritthvit skrott! Snek meg til litt middag, og dro deretter til byen for å treffe Lene - vi skulle nemlig være sprek! Og det var vi.... Dro opp på Fløyen, gikk til Brushytten, ned Munkebotn til Sandviken Sykehus og bortover Fjellveien og ned til byen hvor målet var Deli de Luca og en kopp med deres deilige Numi Tea. Var rimelig fornøyd med meg selv etterpå, forbrant hele 919 kalorier og 69 gram fett til tross for en rolig start grunnet min skallebank. Hadde kun en eplepause på veien, hvor jeg tok bilde av samme motivet som Lene, om enn i et litt annet format.....
Alle var enig om at det hadde vært en fin helg, satser på at neste helg også blir fin da den blir tilbragt i Amsterdam!

2 kommentarer:

  1. Amsterdam! Amsterdam! Amsterdam! Amsterdam! Amsterdam! Amsterdam! Amsterdaaam! :D Vi skal vera sprek der og er jo planen, godt vi skal til eit flatt land :)

    SvarSlett
  2. Høres helt klart ut som en fin helg!

    Konserten med Tom McRae og The Hotel Café Tour var morsom og underholdende. Kunne tenke meg cd med alle artistene, men får skaffe det over tid.

    Kos deg i Amsterdam! :)

    SvarSlett