onsdag 23. april 2008

Endelig ferdig!

Har i lengre tid (dvs et par måneder) holdt på å jobbe med et babyteppe. Har slitt en smule da strikkingen av det av en eller annen merkelig grunn har gjort en ikke-helt-i-form-skulder enda verre enn den er til vanlig... Med tynn Baby Ull fra Gjestal og tilsvarende tynne pinner har det vært et laaaangt prosjekt... Babyen er ikke langt unna, mor har i skrivende stund 5 dager igjen på jobb, og endelig er det ferdig. Ble relativt fornøyd med resultatet, alt ble liksom så mye enklere så snart jeg kunne begynne på heklekanten. Og med strålende vårvær ute har de siste par ettermiddagene vært tilbrakt på altanen med strikketøy.

Følte meg på litt mer sikker grunn når jeg begynte på heklekanten. Utålmodig som jeg var brukte jeg heklenålen som befant seg i huset. Dessverre var den egentlig litt for tynn, så slet litt med at tråden splittet seg. Men å vente til jeg fikk kjøpt en ny kom ikke på tale. Kan ikke si at jeg er helt happy med resultatet og ved en annen anledning får jeg være litt mer tålmodig. Men er enig med meg selv at dette teppet er strikket ikke bare for første, men også siste gang....


3 kommentarer:

 1. Very nice :)

  Skulle likt å hekla like fint så deg på mine pledd... Men øvelse gjer meistar har eg høyrt :)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅÅ så fint!!!! Den heklekanten var KJEMPE fin! Jeg vil også lære meg å hekle så pent. Tror jammen vi tar et kurs på kafeen i mai :) Jeg holder også på med et babyteppe i Lanett (pinne nr 2.5) og det går treeeeegt.

  SvarSlett
 3. Gratulerer!

  Jeg er spesielt imponert over heklingen din! Utrolig jevnt og fint.

  SvarSlett