søndag 23. mars 2008

Påske

Påsken er snart over. Og hva har jeg gjort? Jo, har gått glipp av hele skiten etter å ha vært dårlig først hele uken før palmehelgen, og så sengeliggende palmehelgen og utover. Er fortsatt ikke 100%, men er da frisk nok til å bevege littegranne på meg rundt i huset, selv om snømåking IKKE er å anbefale! Har nemlig prøvd det i dag.

Før jeg ble skikkelig syk begynte jeg å lage...... skal vi kalle det babysokker? Har en venninne som akkurat har kunngjort at hun er gravid, så måtte jo lage en liten gave, så får vi se om det blir noe større etterhvert. Brukte ca. 14 dager på noe som teoretisk burde tatt kanskje litt over en kveld, men formen tatt i betraktning er jeg rimelig fornøyd med resultatet. Littegranne størrelsesforskjell, men det er jo sjarmen med hjemmelagde gaver! Og siden graviditeten er såpass ny at det ikke har vært foretatt noe ultralyd ennå vet man ikke kjønnet, hvorav forskjellige farger på sløyfene. Ekstra sløyfe i begge farger er vedlagt, så kan man tilpasse etterhvert.

2 kommentarer:

 1. Dei blei skikkeleg søte :)

  Vel gjennomfør formet tatt i betraktning :)

  SvarSlett
 2. De er så søte!

  Holder på jeg også og gleder meg til de er ferdige. :)

  Forferdelig at påsken ble en eneste lang sykdomsperiode. Håper du snart blir frisk og kan nyte våren. (Som bør begynne å vise seg snart...)

  SvarSlett