fredag 28. desember 2007

Julen er over!


Jepp, jeg ble ferdig! Tilslutt... Var relativt fornøyd med gavene jeg kjøpte til folk og håper mottakerne var fornøyd og. Hvis noen ikke har vært det har de ihvertfall ikke hatt baller nok til å si det! *s*

Noen av gavene avbildet inneholder hjemmestrikkede gaver. Det gikk kun i kjøkkenhåndkler denne gangen - har totalt laget 3 off-white, 3 lyseblå, 1 lys lilla og 1 i diverse grønt. De to sistnevnte samt et lyseblått skal overrekkes farmor i bursdagsgave i morgen, så får vi se hvordan det faller i smak. Bestemødre er kjent for å like hjemmelagde gaver, og vet også at hun liker veldig godt strikkede håndkler, så vi satser på at det går fint.

I tillegg fikk jeg garn til jul! Tre nøster Sisu Fantasy i farge 1093 (nederst til venstre i linken) og to nøster med noe det står CeWeC California Salida på. Sistnevnte er avbildet til venstre. Fargen på dette er litt mørkere enn det som kommer frem på bildet grunnet blitzen. Har søkt på nettet uten å finne allverdens info, men det er 75% ull og 25% polyamid og er relativt tynt. Har begynt å strikke sokker i glattstrikk - litt tynne ullsokker kan være greit å ha. Det vil nok ta litt tid å bli ferdig så helt genial sysselsettingsgave! Men - med de 4 pakkene te (Mexican Mango, Twinings Breakfast Tea, Julete og en sånn Twinings fruktte med 4 smaker i en pakke) og den abnorme tekoppen jeg fikk skal det nok bli noen strikkekvelder fremover! Mon tro om det går fint å strikke mens man går på step-maskinen.....?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar