fredag 16. november 2007

Hjemme igjen *HULK!*

Ett ord kan sies om hjemkomsten: KALDT! For å komme fra godt over 25 grader i skyggen til -3,5 på Flesland kan ikke omtales som annet enn et kuldesjokk. Var forsåvidt klar over det, men husket liksom ikke hvor kaldt det kan være!
Anyway, et par bildet følger, holder på å laste enda flere opp på Photobucket - link kommer når alt er klart.
Utsikt fra strandstolen på stranden ved Reef Playacar som var hotellet vi bodde på:Solnedgang over Cancun - vi var på katamarantur til Isla Mujeres som ligger like utenfor Cancun. Ble busset dit fra Playa del Carmen, deretter ut med katamaranen som tok oss ut til Isla Mujeres. På veien ble det stopp for å posere med hai, samt snorkletur. På øyen spiste vi lunch på en koselig restaurant som faktisk hadde eget basseng (!) og fikk tuslet rundt en times tid før vi dro tilbake. Fikk en fantastisk solnedgang på veien hjem! Chichen Itza - et av de største områdene med Maya-ruiner som faktisk er utgravd. Vi ble litt skuffet da vi oppdaget at med ett unntak fikk vi ikke klatre på ruinene ettersom vi hadde gledet oss til å komme til toppen av El Castillo som her ligger i bakgrunnen. Den har totalt 365 trappetrinn, hvorav 91 på hver av de 4 sidene og bygget på toppen er trinn nr. 365. I forgrunnen sees Venus platform
Cenote - på turene til Chichen Itza og Coba hadde vi badestopp på veien tilbake til hotellet. Vi stoppet da ved cenoter som rett og slett er en form for grotter fylt med krystallklart ferskvann med behagelig temperatur. Den det er bilde av nedenfor er åpen, dvs at dagslyset kommer ned ovenfra, men det finnes også lukkede cenoter. Facinerende naturfenomen som det finnes mange av i Mexico!

1 kommentar:

  1. Hmmm, må prøva cd'en med dine bilete på dvd-spelaren. Rart laptop'en ikkje tok dei. Mangen bra bilete her eg skulle likte å ha ser eg :)

    SvarSlett